Design-fara-titlu-11

Biomed Scan - RMN Bucuresti

Mai mult decât o clinică, o alianță pentru sănătate!

De ce să alegi Biomed Scan

Experiență Vastă În Imagistică

peste 120.000 de examinări RMN efectuate

Echipă Medicală De Excelență

Peste 30 de medici radiologi și operatori RMN

Aparatură De Ultimă Generație

4 sisteme RMN Siemens și General Electric

Abordare Centrată Pe Pacient

peste 1500 recenzii de 5 ***** in ambele locații

Povestea Biomed Scan

Biomed Scan este o companie cu o vastă experiență în domeniul imagisticii medicale, parte a Grupului Affidea România, cel mai mare furnizor paneuropean de servicii medicale, specializat în investigații de diagnostic imagistic, laboratoare clinice și servicii oncologice.

Scurt Istoric

  • Biomed Scan a fost fondată în București în 2013.
  • În primii săi ani de activitate, Biomed Scan a oferit servicii de imagistică cu două echipamente RMN in Policlinica Titan , iar in 2017 a deschis a doua locație in București.
  • În 2023, Biomed Scan a devenit parte a Affidea România. Această achiziție a marcat un moment important pentru Biomed Scan, oferindu-le acces la resursele și expertiza vastă a Affidea.
  • Ca parte a Affidea România, Biomed Scan și-a extins serviciile medicale si au continuat să investească în tehnologie de ultimă generație – echipament RMN Siemens Altea (martie 2024), Dexa, mamografie, endoscopie și colonoscopie cu sedare (iulie 2024).
  • Biomed Scan este una dintre putinele clinici din București ce oferă examinări RMN cu sedare pentru pacienții claustrofobi și pentru copii.
  • În prezent, clinicile Affidea – Biomed Scan rămân un furnizor de top al serviciilor de imagistică medicală din România, asigurând astfel pacienților acces la cele mai avansate tehnici de diagnostic.
*****

Recomand această clinica cu cea mai mare încredere! Am făcut acum câteva zile două rmn-uri aici si am fost placut surprinsă de tot ce am vazut.
O clinica modernă, f curata si cu un personal bine pregatit si f amabil! Felicitări! Ce bine ar fi să fie așa peste tot ,dar din pacat nu este!

Elena R.

*****

Amabilitate, rapiditate si multa ingrijire fata de pacient.

Sunt foarte multumit si de cat de super am fost tratat de fetele de la receptie care au avut grija ca intregul itinerariu sa fie perfect !!!
Multumesc, aici voi veni de acum incolo

Alex P

*****

Am făcut un RMN cervical in conditii optime: programare rapidă,personal superamabil.
Urmează interpretarea rezultatelor in câteva zile.Opțional vine pe mail.Excelent.

Recomand oricui are nevoie,inclusiv cu decontare CAS.

Minu B.

*****

Am fost la Biomed Scan pentru un RMN si am fost foarte multumita. Personalul a fost extrem de prietenos si bine pregatit. Mi s-a explicat totul cu rabdare si amabilitate, am fost preluata punctual, fara sa astept si rezultatele le-am primit pe loc. Multumesc mult!

Ana G.