Design-fara-titlu-11

Politica privind confidentialitatea datelor

Ultima actualizare: 19.05.2024

Website-ul rmn-bucuresti.ro vă respectă dreptul la intimitate. Această notificare privind confidențialitatea explică cine suntem, cum colectăm, împărtășim și folosim informațiile cu caracter personal despre dumneavoastră și cum vă puteți exercita drepturile de confidențialitate. Această notificare privind confidențialitatea se aplică informațiilor cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul site-ului rmn-bucuresti.ro („Site”).

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact furnizate în partea de jos a acestei notificări privind confidențialitatea.

Link-uri rapide

Vă recomandăm să citiți integral această notificare privind confidențialitatea, pentru a vă asigura că sunteți pe deplin informat. Cu toate acestea, dacă doriți să accesați numai o anumită secțiune a acestei notificări privind confidențialitatea, puteți să faceți click pe linkul asociat de mai jos pentru a trece la acea secțiune.

 1. Ce face rmn-bucuresti.ro?
 2. Ce informații cu caracter personal colectează rmn-bucuresti.ro prin intermediul site-ului și de ce?
 3. Cui împărtășește rmn-bucuresti.ro informațiile mele cu caracter personal?
 4. Temeiul juridic al prelucrării informațiilor cu caracter personal (numai pentru vizitatorii din SEE)
 5. Cum păstrează rmn-bucuresti.ro informațiile mele cu caracter personal în siguranță?
 6. Transferuri internaționale de date
 7. Păstrarea datelor
 8. Drepturile dvs. privind protecția datelor
 9. Actualizări la această notificare privind confidențialitatea
 10. Cum să ne contactați
 11. Notificări


1. Ce face rmn-bucuresti.ro?

Pentru mai multe informații despre rmn-bucuresti.ro, consultați secțiunea „Despre noi” de pe site-ul nostru.

Operatorul de date asociat informațiilor dvs. cu caracter personal este rmn-bucuresti.ro.


2. Ce informații cu caracter personal colectează rmn-bucuresti.ro prin intermediul site-ului și de ce?

Informațiile cu caracter personal pe care le putem colecta în legătură cu dvs. se încadrează în categoriile următoare:

 • Informațiile pe care le furnizațîn mod voluntar

Anumite părți ale site-ului nostru vă pot cere să furnizați informații cu caracter personal în mod voluntar. De exemplu, vă putem întreba

 • despre tipul de serviciu medical pe care îl veți solicita de la clinica noastră și datele dvs. de contact (programare online);
 • despre feedback-ul dvs. în legătură cu serviciile noastre (chestionarul privind satisfacția)
 • dacă doriți să vă abonați la newsletter-ul nostru;
 • dacă doriți să transmiteți solicitări prin intermediul unui formular de contact;
 • dacă doriți să folosiți secțiunea noastră pentru cariere, în cazul în care doriți să aplicați pentru un post în cadrul companiei.

Motivele pentru care colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră vor fi indicate în momentul colectării.

 • Informațiile pe care le colectăm automat

Când vizitați site-ul nostru, este posibil să colectăm automat anumite informații de pe dispozitivul dumneavoastră.

În mod specific, informațiile pe care le colectăm în mod automat pot include informații precum adresa de IP, tipul dispozitivului, numerele de identificare unice ale dispozitivului, tipul de browser, locația geografică generală (de exemplu, locația la nivel de țară sau oraș) și alte informații tehnice. De asemenea, este posibil să colectăm informații despre modul în care dispozitivul dvs. a interacționat cu site-ul nostru, inclusiv paginile accesate și link-urile pe care ați făcut click.

Colectarea acestor informații ne permite să înțelegem mai bine traficul pe site-ul nostru, de unde provin cititorii noștri și ce conținut este cel mai interesant pentru ei.  Utilizăm aceste informații pentru scopurile noastre interne de analiză și pentru a îmbunătăți calitatea și relevanța site-ului pentru vizitatorii noștri.

Unele dintre aceste informații pot fi colectate utilizând cookies și tehnologii de urmărire similare, după cum se explică în continuare în Declarația privind cookies.

În general, vom folosi informațiile cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră numai în scopurile descrise în această notificare privind confidențialitatea sau în scopurile pe care vi le explicăm în momentul în care colectăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, este posibil să folosim informațiile dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri, care nu sunt incompatibile cu scopurile pe care vi le-am dezvăluit (cum ar fi scopuri de arhivare în interes public, scopuri asociate cercetării științifice sau istorice sau scopuri statistice), dacă și unde acest lucru este permis de legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Rețineți că prezenta notificare privind confidențialitatea pentru site nu se aplică datelor cu caracter personal pe care le colectăm, în afara acestui site, atunci când furnizăm servicii medicale. Pentru acestea, vă rugăm să consultați notificarea noastră privind confidențialitatea datelor pacienților.

În alte cazuri de colectare a datelor cu caracter personal, furnizăm o notificare specifică privind confidențialitatea datelor, pentru a explica de ce și cum prelucrăm date cu caracter personal.


3. Cui împărtășește rmn-bucuresti.ro informațiile mele cu caracter personal?

Putem divulga informațiile dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

 • companiilor din cadrul grupului sau furnizorilor terți de servicii și partenerilor care ne furnizează servicii de prelucrare a datelor (de exemplu, pentru a sprijini livrarea, a asigura funcționalitatea sau pentru a contribui la îmbunătățirea securității site-ului nostru) sau care prelucrează în alt mod informațiile cu caracter personal, pentru scopurile descrise în această notificare privind confidențialitatea sau scopuri care vă sunt comunicate atunci când colectăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal. O listă a furnizorilor de servicii și partenerilor noștri actuali este disponibilă aici [link];
 • oricărui organism competent de aplicare a legii, de reglementare, agenții guvernamentale, instanțe de judecată sau alte terțe părți în cazul în care noi credem că divulgarea este necesară (i) ca o chestiune de drept sau regulament aplicabil, (ii) pentru a ne exercita, stabili sau apăra drepturile legale sau (iii) pentru a proteja interesele vitale ale dvs. sau oricărei alte persoane;
 • unui cumpărător potențial (și reprezentanților și consultanților săi), în legătură cu orice preluare, fuziune sau achiziție propusă a oricărei părți a companiei noastre, dacă informăm cumpărătorul că trebuie să utilizeze informațiile dumneavoastră cu caracter personal numai în scopurile descrise în această notificare privind confidențialitatea;
 • oricărei alte persoane, cu consimțământul dumneavoastră. privind divulgarea.


4. Temeiul juridic al prelucrării informațiilor cu caracter personal pentru vizitatorii din Spațiul Economic European (SEE)

Dacă sunteți vizitator din Spațiul Economic European, temeiul nostru juridic pentru colectarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal descrise mai sus va depinde de informațiile cu caracter personal în cauză și de contextul specific în care le colectăm.

Cu toate acestea, în mod normal, vom colecta informații cu caracter personal de la dumneavoastră numai în cazul în care avem consimțământul dumneavoastră în acest sens, atunci când avem nevoie de informațiile cu caracter personal pentru a încheia un contract cu dumneavoastră sau în cazul în care prelucrarea este în interesele noastre legitime și nu prevalează interesele dumneavoastră privind protecția datelor sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale. În unele cazuri, este posibil să avem și o obligație legală de a colecta informații cu caracter personal de la dumneavoastră sau nevoie de altfel de informații cu caracter personal, pentru a proteja interesele vitale ale dumneavoastră sau ale unei alte persoane.

Dacă vă solicităm să furnizați informații cu caracter personal pentru a respecta o cerință legală sau pentru a vă contacta, vom clarifica acest lucru la momentul respectiv și vă vom informa dacă furnizarea informațiilor cu caracter personal este obligatorie sau nu (precum și privind posibilele consecințe ale nefurnizării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal).

În mod similar, în cazul în care colectăm și folosim informațiile dvs. cu caracter personal bazându-ne pe interesele noastre legitime (sau pe cele ale oricărei terțe părți), vom clarifica aceste interese legitime la momentul respectiv.


5. Cum păstrează rmn-bucuresti.ro informațiile mele cu caracter personal în siguranță?

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile cu caracter personal pe care le colectăm și le prelucrăm. Măsurile pe care le folosim sunt concepute să vă ofere un nivel de securitate adecvat riscului asociat prelucrării informațiilor dumneavoastră cu caracter personal.


6. Transferuri internaționale de date

Informațiile dvs. cu caracter personal pot fi transferate și prelucrate în alte țări decât țara în care locuiți. Aceste țări pot avea legi privind protecția datelor diferite de legile țării dvs. (și, în unele cazuri, datele pot să nu fie la fel de protejate).

În mod specific, serverele site-ului nostru se află în România, iar companiile din cadrul grupului și terții furnizori de servicii și parteneri activează în întreaga lume. Asta înseamnă că atunci când colectăm informațiile dvs. cu caracter personal, este posibil să le prelucăm în oricare dintre aceste țări.

Cu toate acestea, am luat măsurile de protecție adecvate pentru a solicita protejarea informațiilor dvs. cu caracter personal, în conformitate cu această notificare privind confidențialitatea. Am implementat măsuri de protecție similare în cadrul furnizorilor de servicii și partenerilor noștri terți. La cerere, se pot oferi detalii suplimentare.


7. Păstrarea datelor

Noi păstrăm informațiile cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. în cazul în care avem un motiv profesional legitim în acest sens (de exemplu, pentru a vă oferi un serviciu pe care l-ați solicitat sau pentru a ne conforma cerințelor legale, fiscale sau contabile aplicabile).

Când nu avem un motiv profesional legitim pentru a vă prelucra informațiile cu caracter personal, le vom șterge sau anonimiza sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, pentru că informațiile dvs. cu caracter personal au fost stocate în arhivele de rezervă), atunci vă vom păstra în siguranță informațiile cu caracter personal și le vom izola față de orice prelucrare ulterioară, până când este posibilă ștergerea.


8. Drepturile dvs. privind protecția datelor

Aveți următoarele drepturi privind protecția datelor:

 • Dacă doriți să accesați, să corectați, să actualizați sau să solicitați ștergerea informațiilor dvs. cu caracter personal, puteți face acest lucru în orice moment.
 • În plus, dacă sunteți rezident al Uniunii Europene, vă puteți opune prelucrării informațiilor cu caracter personal, ne puteți cere să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal sau puteți solicita portabilitatea informațiilor dvs. cu caracter personal.
 • Aveți dreptul să renunțați la comunicările de marketing pe care vi le trimitem, în orice moment. Puteți exercita acest drept făcând clic pe linkul „dezabonare” sau „renunțare” din e-mailurile de marketing pe care vi le trimitem. Pentru a renunța la alte forme de marketing (cum ar fi marketingul prin poștă sau telemarketingul), vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact furnizate în secțiunea „Cum să ne contactați” de mai jos.
 • În mod similar, dacă am colectat și prelucrat informațiile dvs. cu caracter personal cu consimțământul dvs., atunci vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrărilor efectuate înainte de retragere și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dvs. cu caracter personal efectuată în baza unor temeiuri juridice, altele decât consimțămâ

Puteți exercita aceste drepturi contactând-ne la adresa de email office@rmn-bucuresti.ro. Răspundem tuturor cererilor pe care le primim de la persoane care doresc să își exercite drepturile privind protecția datelor, în conformitate cu legislația aplicabilă în domeniu.

De asemenea, aveți dreptul de a transmite o reclamație unei autorități de protecție a datelor, cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor dvs. cu caracter personal. Cu toate acestea, sperăm, bineînțeles, că veți putea să discutați întâi cu noi orice eventuale probleme. Pentru mai multe informații, contactați autoritatea de supraveghere Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Bd. Gh. Magheru 28-30, Sector 1, Bucuresti email: anspdcp@dataprotection.ro.


9. Actualizări la această notificare privind confidențialitatea

Este posibil să actualizăm din când în când această notificare privind confidențialitatea, în urma unor modificări legale, tehnice sau profesionale. Atunci când actualizăm notificarea privind confidențialitatea, vom lua măsurile adecvate pentru a vă informa, în funcție de schimbările aduse. Vom obține consimțământul dvs. cu privire la orice modificare semnificativă a notificării privind confidențialitatea, dacă și când acest lucru este impus prin legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Puteți vedea când a fost actualizată ultima dată această notificare privind confidențialitatea prin verificarea datei „ultimei actualizări”, afișată în partea de sus a acestei notificări.


10. Cum să ne contactați

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea de către noi a informațiilor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele date: office@rmn-bucuresti.ro


11. Notificări privind confidențialitatea datelor pentru:

Pacient al rmn-bucuresti.ro

 • Nota de informare pacienti privind protectia datelor personale
 • Notificarea privind Protectia Datelor pentru pacienți

Candidat – recrutarea la rmn-bucuresti.ro

 • Notificare privind confidențialitatea datelor pentru recrutare Medici
 • Notificare privind protecția datelor – medici trimițători

Furnizori rmn-bucuresti.ro

 • Lista furnizorilor
 • Notificare privind protectia datelor – furnizori